Theatervoorstellingen Zeeland


Zeeland mag dan misschien niet de grootste provincie van het land zijn, op theatergebied is er genoeg te doen! Bent u op zoek naar een theater in Zeeland, dan bent u hier op de juiste website. U vindt er bijna tien theaters die elk jaar weer een prachtig programmering bekend maken. Waar gaan uw interesses naar uit? Een avondje lachen tijdens een cabaretvoorstelling?

Drama beleven tijdens een indrukwekkend operastuk? Gezellig met de kinderen genieten van een familievoorstelling? Voor iedereen is er keuze genoeg. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan het Arsenaal Theater in Vlissingen, hier kunt u het hele jaar terecht voor een grote diversiteit aan voorstellingen.

Bekijk alle theatervoorstellingen

Toneel

Als u denkt aan theater, dan denkt u waarschijnlijk aan toneel. En voor toneel bent u inderdaad op de juiste plek in de theaters in Zeeland! Elk theater in Zeeland heeft wel verschillende toneelstukken op de agenda staan, van verschillende toneelgezelschappen. Theaterproductiehuis Zeelandia presenteert regelmatig nieuwe toneelstukken in Theater de Mythe in Goes. Ook jeugdtheaterscholen laten regelmatig hun eindvoorstelling zien in een theater.

Cabaret

Cabaret is het favoriete theatergenre van vele mensen. Wie houdt er nu niet van een avondje heerlijk lachen en nergens aan denken? Dat kan natuurlijk uitstekend bij een leuke cabaretvoorstelling in een van de Zeeuwse theaters. Kom bijvoorbeeld eens naar Schouwburg Middelburg in de hoofdstad van Zeeland. De grootste cabaretiers hebben hier al op het podium gestaan, van Youp van ’t Hek tot Freek de Jonge tot Sara Kroos. Elk jaar staan er ook weer verschillende nieuwere cabaretiers geprogrammeerd zodat u ook deze kunt leren kennen. Neem ook eens een kijkje bij de andere theaters!