Theaters provincie Zeeland


Zoekt u een mooi theater in de provincie Zeeland? Of bent u juist op zoek naar een specifieke theatervoorstelling die wordt gegeven in Zeeland? U bent hier aan het juiste adres! Zeeland heeft talloze mogelijkheden op het gebied van kunst en cultuur en u kunt er een avondje heerlijk naar het theater. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld terecht in Goes. Hier vindt u Theater de Mythe. Theater de Mythe vormt samen met het Scheldetheater en Schouwburg Middelburg ‘Zeeland Theaters’. U kunt er het hele theaterseizoen terecht voor een grote diversiteit aan voorstellingen.

Bekijk alle theaters in Zeeland

Theaters voor alle interesses

Waar uw interesses ook naar uit gaan, in Zeeland heeft u mogelijkheden genoeg. Als u erg geïnteresseerd bent in muziek dan bent u de Zeeuwse Concertzaal aan het juiste adres. Al meer dan honderd jaar is dit een belangrijk podium voor het Zeeuwse muziekleven. Dit komt noder andere door de prachtige akoestiek van de zaal. Dit theater is in 2003 volledig verbouwd om zo de komende jaren weer door te komen. Alles op het gebied kunt u hier tegen komen, van getalenteerde harpistes tot bekende koren, er is echt voor ieder wat wils.

Wat al de voorstellingen in de Zeeuwse Concertzaal gemeen hebben is dat ze de hoogste kwaliteit bieden op het gebied van muziek! Maar ook voor alle overige genres bent u goed in Zeeland. Of u nu houdt van opera, cabaret, dans of toneel, er is altijd een theater dat u een leuke voorstelling biedt.