Theater nieuws Zeeland


Zeeland mag dan een provincie zijn met niet veel theaters, dat betekent niet dat er niets gebeurt op theatergebied! Op onze website zit u goed voor het allerlaatste nieuws over zowel theaters als voorstellingen en de hele theaterwereld. Staat er in het Arsenaal Theater in Vlissingen bijvoorbeeld een première gepland van een mooi toneelstuk? Of wilt u het graag weten als Rick Engelkes Producties een nieuwe show naar de theaters brengt? Naar welk theatergenre uw interesse ook uit gaat, wij hebben nieuws voor u! Van cabaret tot dans tot opera, al het nieuws vindt u op onze website!

Bekijk alle theaternieuws in Zeeland

Nieuws over theatervoorstellingen

Heeft u veel interesse voor die nieuwe musical van Joop van den Ende Theaterproducties en wilt u het graag weten als deze musical wordt verlengd zodat u er nog eens heen kan? Of heeft u bijvoorbeeld een favoriete cabaretier en bent u nieuwsgierig wanneer hij een try-out heeft van zijn nieuwe voorstelling? Dit nieuws en meer leest u op onze website!

Het laatste nieuws over theaters

U kunt op onze website niet alleen terecht voor nieuws over voorstellingen, ook over specifiek theaternieuws leest u bij ons alles. Is er bij Schouwburg Middelburg bijvoorbeeld een ingelaste voorstelling? Of is een succesvolle reeks van klassieke concerten verlengd in de Zeeuwse Concertzaal in Middelburg? U leest het hier! Ook algemeen nieuws van de theaterwereld vindt u hier. Wordt er bijvoorbeeld een awardshow georganiseerd voor de beste musical? Of kondigt het kabinet nieuwe bezuinigingen aan in de cultuursector? U leest het hier!